Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@08:53:37 GMT

آخرین جزئیات زلزله در تبریز

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۱۸۰۸۱

آخرین جزئیات زلزله در تبریز

زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۴.۴ ریشتر صبح روز گذشته تبریز، مرکز آذربایجان‌شرقی را لرزاند. این زمین‌لرزه ساعت هشت صبح روز گذشته (یک‌شنبه) در عمق ۱۵ کیلومتری زمین روی داد. همچنین صبح امروز (دوشنبه) هم زلزله‌ای به قدرت ۴.۳ در تبریز رخ داد. در پی وقوع زمین‌لرزه‌های تبریز مدارس در دو نوبت تعطیل شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حمید حسین‌پور مدیرعامل هلال‌احمر آذربایجان شرقی اظهار کرد: به دنبال وقوع زمین‌لرزه ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ ریشتری صبح روز گذشته در هشت کیلومتری تبریز بلافاصله چهار تیم ارزیاب اولیه، دو تیم از جمعیت هلال‌احمر شهرستان تبریز و دو تیم از معاونت امداد و نجات استان جهت ارزیابی خسارت‌های احتمالی به شهرهای باسمنج، سردرود و روستاهای اطراف اعزام شدند.

وی ادامه داد: با توجه به وسعت جغرافیایی اعلام شده در کانون زلزله در ادامه نیز هشت تیم ارزیاب از معاونت امداد و نجات به شهر باسمنج اعزام و تیم خانه هلال سردرود نیز فعال شد.

مدیرعامل هلال‌احمر آذربایجان شرقی تصریح کرد: برابر ارزیابی اولیه و صحبت با شهردار و بخشدار باسمنج در شهر باسمنج گزارشی مبنی بر خسارت دریافت نشده است.

وی ادامه داد: تیم‌های ارزیاب در حال اعزام به ۱۹ روستای تابعه شهر باسمنج هستند و گزارش تکمیلی در ادامه اطلاع‌رسانی می‌شود.

اعزام نیروهای امدادی به مناطق آسیب‌پذیر

محمدباقر هنربر مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی در خصوص زمین‌لرزه صبح روز گذشته تبریز، اظهار کرد: قدرت این زمین‌لرزه که ساعت ۶:۱۸ دقیقه صبح روز گذشته به وقوع پیوست، ۴.۳ درجه در مقیاس ریشتر بود و در عمق ۱۴ کیلومتری زمین در حوالی باسمنج رخ داد.

وی ادامه داد: بلافاصله بعد از وقوع این زمین‌لرزه، تیم‌های ارزیابی متشکل از نیروی انتظامی، اورژانس، هلال احمر و شهرداری به نقاط مختلف شهر تبریز به‌ویژه مناطق آسیب‌پذیر اعزام شده‌اند تا خسارت‌های احتمالی را بررسی و در صورت نیاز عملیات امدادرسانی را انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی افزود: همچنین با دستور استاندار آذربایجان شرقی، کلیه مدارس تبریز در تمام مقاطع تحصیلی امروز تعطیل خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: از مردم و شهروندان درخواست می‌کنیم ضمن حفظ هوشیاری و رعایت نکات ایمنی در هنگام وقوع زمین‌لرزه، آرامش خود را حفظ کنند.

مصدومیت یک نفر در زلزله روز گذشته تبریز

فرزاد رحمانی رئیس اورژانس آذربایجان شرقی اظهار کرد: در پی زمین لرزه صبح روز گذشته در تبریز یک نفر به دنبال سقوط غیرهمتراز، دچار مصدومیت شده و توسط اورژانس به بیمارستان انتقال داده شد.

وی افزود: پناهگیری و قرار گرفتن در جای امن هنگام زمین لرزه باید انجام شود و ترس و فرار باعث آسیب خواهد شد. هنگام حوادث و بحران‌ها ضمن حفظ خونسردی، با القای آرامش به اطرافیان و پرهیز از هیجان و پیگیری اخبار از منابع موثق به همدیگر یاری برسانیم.

وقوع زلزله دیگر تبریز در صبح امروز

علی بختیاری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اظهار کرد: برابر گزارش مؤسسه ژئوفیزیک، در ساعت ۶:۱۸ صبح امروز دوشنبه زلزله‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر ۹ کیلومتری باسمنج، ۱۰ کیلومتری تبریز و ۲۰ کیلومتری سرد رود در استان آذربایجان اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه به محض وقوع زلزله مدیریت بحران، تمام دستگاه‌های امدادی را به حالت آماده‌باش درآورد، افزود: با توجه به اینکه این زلزله در عمق ۱۴ کیلومتری از سطح زمین رخ داده خوشبختانه خسارتی نیز در پی نداشت و شدت آن کم بود.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: با این وجود تیم‌های ارزیاب از سوی جمعیت هلال احمر، استانداری و … به مناطق مختلف به خصوص نقاط روستایی و مناطق دارای بافت فرسوده و آسیب‌پذیر اعزام شدند که گزارش آن‌ها نیز حاکی از عدم وارد شدن خسارت ناشی از وقوع این زلزله است.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های امدادی به مدت ۴۸ ساعت در این استان در آماده‌باش کامل هستند، گفت: پیگیری‌ها از وضعیت این مناطق به صورت لحظه‌ای ادامه دارد.

تعطیلی همه مدارس حضوری تبریز و در بستر مجازی

محمدباقر هنربر مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی در خصوص زمین‌لرزه صبح امروز تبریز اظهار کرد: این زمین لرزه در عمق ۱۴ کیلومتری زمین، در طول جغرافیایی ۴۶.۳۸ و عرض جغرافیایی ۳۸.۰۲، اتفاق افتاد که کانون آن در نزدیکی باسمنج بود.

وی افزود: این زمین لرزه در ۹ کیلومتری باسمنج، ۹ کیلومتری تبریز و ۱۹ کیلومتری سردرود روی داد. اکیپ‌های ارزیاب ستاد بحران آذربایجان شرقی با همراهی نیروی انتظامی، هلال احمر و اورژانس به محل وقوع زمین لرزه اعزام شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ساعت هشت صبح دیروز نیز زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۴ ریشتر تبریز و اطراف را لرزاند که با یک پس لرزه نیز همراه بود.

وی اضافه کرد: همچنین با دستور استاندار آذربایجان شرقی، کلیه مدارس تبریز در تمام مقاطع تحصیلی امروز تعطیل خواهند بود. از مردم و شهروندان درخواست می‌کنیم ضمن حفظ هوشیاری و رعایت نکات ایمنی در هنگام وقوع زمین‌لرزه، آرامش خود را حفظ کنند.

در اطلاعیه منتشر شده توسط کارگروه اضطرار مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی منتشر شده، ذکر شده است: به اطلاع همشهریان عزیز می‌رساند بنا به تصمیم کارگروه اضطرار مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی مدارس نواحی پنجگانه کلانشهر تبریز، شهرستان اسکو، شهر جدید سهند و بخش خسروشاه امروز دوشنبه چهارم بهمن‌ماه در هر دو شیفت صبح و بعدازظهر تعطیل خواهد بود.

به جهت حساسیت شرایط و مدیریت موضوع توسط خانواده‌ها آموزش‌ها در بستر مجازی نیز تعطیل است.

کد خبر 550904

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زلزله تبریز تبریز خسارت زلزله در تبریز زلزله مصدومان زلزله خسارت زلزله خسارات زلزله های تبریز آمار زلزله در ایران نقاط زلزله خیز کمک رساني به زلزله زدگان آخرین اخبار زلزله مرکز زلزله نگاری زلزله زدگان مقاوم به زلزله آمار زلزله های ایران مهمترین زلزله های ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی وقوع زمین لرزه زمین لرزه صبح روز گذشته هلال احمر صبح امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۸۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها؛ شمارش معکوس برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز شده، انتخاباتی با داوطلبانی از طیف‌های مختلف که اهمیت مشارکت گسترده در آن بیش از ادوار گذشته است.

در باب اهمیت مشارکت در انتخابات، رهبر معظم انقلاب در بیاناتی انتخابات را برای کشور و ملت، فرصتی بسیار بزرگ و برای دشمنان تهدید خواندند و افزودند: «برگزاری پرشور انتخابات و حضور همگانی مردم در پای صندوق‌های رأی، تضمین کننده امنیت کشور خواهد بود زیرا دشمنان از پشتوانه مردمی نظام بیش از امکانات تسلیحاتی آن هراس دارند.»

در موضوع اهمیت حضور در انتخابات، همواره مسئولان در رده‌های مختلف سخن گفته‌اند و با توجه به شرایط موجود حضور آگاهانه مردم در انتخابات می‌تواند گره گشا باشد.

همانگونه که می‌دانیم انتخابات از اهمیت بسیاری برخوردار است و نظر و رأی مردم نیز نتایج آن را مشخص می‌کند.

انتخابیهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو بزرگ‌ترین حوزه‌ی انتخابیه در آذربایجان شرقی است که شامل سه شهرستان تبریز، آذرشهر و اسکو و جمعیتی بالغ بر ۲٬۰۴۱٬۶۱۴ نفر (سال ۱۳۹۵) می‌شود که به تنهایی بیش از ۵۲ درصد از جمعیت استان را دربرمی‌گیرد.

این حوزه تا پیش از سال ۱۳۷۹ خورشیدی (دوره‌های اول، دوم، سوم، چهارم و پنجم مجلس) با نام حوزهٔ انتخابیهٔ تبریز شناخته می‌شد که در این سال و همزمان با شروع دوره ششم مجلس شورای اسلامی باتوجه به تأسیس شهرستان‌های جدید آذرشهر و اسکو، به حوزهٔ انتخابیهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو تغییر نام داد.

حوزهٔ انتخابیهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو، ۶ کرسی از مجلس شورای اسلامی را به خود اختصاص داده است که از این جهت پس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس (با ۳۰ کرسی)، دومین حوزه انتخابیهٔ بزرگ کشور محسوب می‌شود. حوزه انتخابیه مشهد و کلات و حوزه انتخابیه اصفهان هرکدام با اختصاص ۵ کرسی از مجلس به خود، رتبهٔ سوم از نظر تعداد کرسی‌های مجلس را در اختیار دارند.

۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ موعد برگزاری دوازدهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی بود و بر اساس آمارهای نهایی وزارت کشور و فرمانداری شهرستان تبریز برای رقابت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو ۲۸۷ نفر تأیید صلاحیت شده بودند که این آمار یکی از بی‌سابقه‌ترین آمارهای ادوار گذشته را به خود اختصاص داده بود.

با این حساب برای هر کرسی مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو حدود ۴۸ نفر با همدیگر به رقابت پرداختند.

باتوجه به درصدهای رأی کسب شده ۱۲ نامزد به مرحله دوم انتخابات راه یافتند.

علی جعفری آذر

علی جعفری آذر دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق عمومی است و پیش از این مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی و معاون حقوقی و فرهنگی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و فرماندار بوده است.

حل مشکلات اقتصادی و معیشتی، احیای دریاچه ارومیه، مشکلات اجتماعی از موضوعاتی است که در نظر دارد در مجلس شورای اسلامی بررسی کند.

علی جعفری آذر ۶۷ هزار و ۵۵۲ رأی در مرحله اول کسب کرد.

جواد عبادی

جواد عبادی متولد سال ۱۳۵۳ در شهر تبریز است، مدرک تحصیلی وی دکترای اقتصاد و تحصیلات حوزوی است و مؤسس و مدیرعاملی مؤسسه آموزش و تحقیقات کاربردی فقه اقتصادی طیبات، عضو کارگروه تخصصی شورای فقهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، دبیر علمی کمیته تخصصی اقتصاد مرکز پژوهش‌های مجلس، رئیس «شورای تخصصی فقه اصناف» بسیج اصناف کشور، مشاور و کارشناس فقه اقتصادی سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را در کارنامه دارد.

سر و سامان دادن به مسائل اقتصادی کشور و بازارهای مالی از اهداف او در نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.

جواد عبادی ۶۱ هزار و ۷۷۷ رأی در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

علیرضا منادی

استاد و کارمند دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، صاحب امتیاز آزمایشگاه تشخیص طبی در تهران، مؤلف ۶ جلد کتاب، نمایندهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو در دوره یازدهم، دهم، نهم و هشتم مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم را در سوابق خود دارد.

اصلاح چرخه آموزش و پرورش و مشکلات معلمان، تنش آبی، مس آذربایجان و حاشیه نشینی از برنامه‌های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

علیرضا منادی ۵۶ هزار و ۲۴۴ رأی در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

رضا صدیقی

رضا صدیقی در سال ۱۳۴۴ در تبریز متولد شده است و مشاور فرماندهی سپاه عاشورا، مسئولیت و فرماندهی در رده‌های مختلف سپاه عاشورا، حضور فعال در جبهه (دوران دفاع مقدس) و فرماندار شهرستان اهر از جمله سوابق وی است.

پیگیری مسائل اقتصادی استان از جمله معادن، تورم، اشتغال و ازدواج جوانان از برنامه‌های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

رضا صدیقی ۵۵ هزار و ۱۷۷ رأی در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

علی آجودان زاده

علی آجودان زاده متولد سال ۱۳۵۵ در تبریز بوده و فارغ التحصیل رشته دکترای پزشکی مدیریت سلامت بوده و پزشک پایش سلامت جانبازان ویژه (شیمیایی، قطع نخاع) استان آذربایجان شرقی، مدیرکلینیک های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان، عضو اصلی هیئت مدیره و خزانه دار مجمع خیرین سلامت استان عضو شورای سیاستگذاری نماز جمعه استان را در کارنامه خود دارد.

پیگیری مسائل بهداشتی و سلامت و محیط زیستی از جمله مازوت سوزی نیروگاه تبریز و آلودگی هوا، تشکیل مس آذربایجان، برطرف کردن مشکلات صنعتی و کشاورزی استان جوانان از برنامه‌های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

علی آجودان زاده ۵۳ هزار و ۹۲۲ رأی در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

محمدحسین فرهنگی

محمد حسین فرهنگی متولد سال ۱۳۴۰ در تبریز و دارای مدرک تحصیلی دکترای تخصصی فقه و مبانی حقوق اسلامی است.

رئیس ستاد لشکر عاشورا در دوران دفاع مقدس و در سال‌های بعد فرمانده منطقه مقاومت بسیج استان آذربایجان شرقی و جانشین سپاه عاشورا و فرمانده بسیج دانشجویی کل کشور، تدریس در دانشگاه، نماینده اصولگرای تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هفتم، هشتم، نهم، دهم و یازدهم، نایب رئیس و عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس، نایب رئیس و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و عضویت کمیسیون‌های شوراها و امور داخلی عمران و صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد.

ایجاد تحول در موضوعاتی چون تورم، بیکاری، گرانی و پیگیری روند استقلال مس آذربایجان از برنامه‌های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

محمد حسین فرهنگی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رأی در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

سید محمدرضا میرتاج‌الدینی

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی متولد ۱۳۴۱ تبریز است، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، مسئول امور پارلمانی سازمان صداوسیما و مشاور رئیس صداوسیما، مدرس در دانشگاه‌های مختلف، مبلّغ دینی در کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان، آلمان، سوئیس، روسیه و …، ریاست فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی، ریاست مجمع نمایندگان مجلس و نایب رئیس فراکسیون اکثریت مجلس، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم، عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، عضو هیئت رئیسه مجلس، معاونت امور مجلس رئیس‌جمهور، معاونت رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی و مسئولیت امور روحانیت را برعهده داشته است.

پیگیری اصلاحات در نظام بانکی، اصلاح ساختار بودجه برای حذف کسری بودجه و حمایت از تولید و صنعت برای اشتغال جوانان از برنامه‌های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی ۴۳ هزار و ۳۸۲ رأی در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

علیرضا نوین

علیرضا نوین متولد سال ۱۳۴۰ در محله کوچه باغ تبریز و جانباز ۳۵ درصد دارای مدرک تحصیلی دکترای برنامه ریزی شهری در گرایش شهرسازی از دانشگاه تبریز است.

مسئول بسیج شهرستان تبریز، مسئول نیروی انسانی سپاه، فرمانده گردان مهندسی رزمی سپاه، رئیس ستاد لشکر عاشورا، معاون مهندسی نیروی زمینی سپاه و شهردار تبریز از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲ را در سوابق خود دارد.

پیگیری مسائل اقتصادی و معیشتی مردم، اجرای صحیح و سریع برنامه هفتم توسعه کشور و تسریع در تحقق وعده‌های متنوع و امیدبخش دولت و بازگرداندن دوباره امید نزد مردم از برنامه‌های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

علیرضا نوین با ۴۱ هزار و ۳۷۵ رأی در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

سید مرتضی حسینی

متولد ۱۳۴۴، فارغ التحصیل علوم سیاسی است، معاونت هماهنگی و امور اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی کشور و مدیرکل پیشگیری مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه از سوابق او است.

مرتضی حسینی از حوزه میانه با ۱۱ هزار و ۶۳ رأی به دور دوم راه یافت.

مهدی اسماعیلی

مهدی اسماعیلی در میانه متولد شد و دارای مدرک کارشناسی ارشد تاریخ است.

رئیس گروه تحقیقات اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه کندوان شهرستان میانه، معاون پژوهشی و برنامه ریزی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی و عضو گروه ویرایش اطلس اجتماعی وزارت کشور از جمله سوابق اجرایی وی است.

پیگیری مسائل مربوط به آموزش و پرورش، افزایش مهاجرت و اشتغال پایدار از برنامه‌های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

مهدی اسماعیلی از حوزه میانه با ۱۱ هزار و ۴۵۷ رأی به دور دوم راه یافت.

محمد طاهری

از حوزه انتخابیه شبستر بوده و با ۷ هزار و ۸۲۶ رأی به دور دوم راه یافت.

حسن غیاثی

از حوزه انتخابیه شبستر بوده و پیگیری مسائل اقتصادی و معیشتی مردم، خشک شدن دریاچه ارومیه، کیفیت پایین خدمات بهداشت و درمان، جاده‌های مواصلاتی و مشکلات کم آبی در حوزه شرب و کشاورزی از برنامه‌های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

حسین غیاثی با ۶ هزار و ۹۹۱ رأی از ۵۰ هزار و ۷۳۳ رأی مأخوذه به دور دوم راه یافت.

کد خبر 6100019

دیگر خبرها

  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • هشدار در دشت تبریز؛ کدام بناهای تاریخی در خطرند؟
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز